Egen superskön säng för din hund

Letar du efter en ny hundsäng åt din fyrbente vän? Har du en hund som tycker om mjuka, bulliga sängar, eller en som vill ha en mer fast dyna? Det finns supersköna hundsängar på zoo.se som har ett brett sortiment av olika material. Det är ett nöje att leta hundsäng på zoo.se!

Köp din hundsäng på zoo.se

Det finns ett stort utbud av hundsängar av hög kvalitet hos zoo.se, man har verkligen tänkt till på hur olika smak hundar kan ha. Någon vill ligga inbäddad med sängens höga kanter nära kroppen medan en annan vill ha en kant som är lite lägre och på avstånd från kroppen. Allting i bäddsortimentet kan levereras direkt hem till beställarens bostad, och det går snabbt. När man beställer från zoo.se sitter du hemma med din hundsäng inom ett par dagar.

Ta med till hundhotellet

Ska du resa bort, kanske flyga någonstans? Då kan din vän kanske vistas på ett hundhotell under tiden. Ett liggunderlag är perfekt att ta med, om du inte vill ta med din hundsäng. Du kan köpa liggunderlag som är perfekta att ta med, dessa finns också på zoo.se

Zoo.se har – både på nätet och sina fysiska butiker i Västerås, i Bromma Blocks och på flera platser i Stockholm – valt ut hundsängarna noga. Varje hundsäng är handplockad för att införlivas i sortimentet och det finns både kända och okända varumärken. En av de allra läckraste är den leopardmönstrade hundsängen, och det finns flera snygga varierande färger och toner som kan matcha möblemanget hemma. Har du behov av att rengöra hundsängen ofta? Skaffa en klassisk fyrkantig BiaBed. Den är mycket praktisk eftersom du kan ta av klädseln. Bia-serien är bra på många sätt, den har olika modeller som är både vatten-och smutsavvisande och som du även kan ha utomhus, exempelvis på verandan. Det finns också hundsängar i extra mjuk plysch som blir som ett krypin för den mindre hunden. Har du en liten hund som gillar mjukt och lyxigt ska du titta på Rosewood Grey & Cream Snuggle eller Trixie Leika, men det finns många flera. Den mest populära bädden är den klassiska, runda bädden med tåligt tyg – Imazo.

Rådgivning av kunnig personal

I butiken finns både veterinärmottagning och foderrådgivning, men även online kan du få goda råd om du hör av dig. Det finns alltid kunnig personal till hands.

Zoo är en av EU:s största djurbutiker. Man har dessutom en egen djurpolicy som styr att djuren ska må bra innan de levereras till Zoo. Med över 30 år i branschen vet Zoo:s personal hur viktigt det är att ta väl hand om sina fyrbenta vänner. På Zoo:s sajt finns det utmärkta sidor med tips och råd för hur man tar hand om sin hund, sin katt eller andra smådjur. Här kan du få både tips och en färdig inköpslista för din hund. Du kan också få tips på hur du ska gå tillväga om du vill flyga med sin hund. Har du en liten hund kan den färdas i kabinen i din handväska. Då kan ett liggunderlag vara utmärkt att ta med sig. Prova Zoo:s sortiment du också!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *